Carpintería Gaya García, S.C.P.

Barcelona · Barcelonés

Carrer de la Maladeta, 13-17, 08016 Barcelona

Puntuació dels usuaris

3,3 Estrelles | Sobre 4 resenyesCarpintería Gaya García, S.C.P. és una fusteria ubicada al Carrer de la Maladeta, 13-17, a Barcelona. Aquesta empresa es troba a la localitat de Barcelona, dins la comarca del Barcelonés i pertany a la provincia de Barcelona.

Amb una valoració de 3,3 sobre un total de 4 reviews, Carpintería Gaya García, S.C.P. s’ha guanyat la confiança dels seus clients. Aquesta fusteria és coneguda per la seva experiència i professionalitat a l’hora de treballar la fusta. Els seus clients aprecien la qualitat dels seus serveis i la seva atenció personalitzada.

Amb una àmplia gamma de productes i serveis, Carpintería Gaya García, S.C.P. és una opció excel·lent per a totes aquelles persones que busquen un fuster a Barcelona. Gràcies als seus anys d’experiència, aquesta empresa ha sabut adaptar-se als gustos i necessitats dels seus clients, oferint solucions a mida i aconseguint resultats sorprenents.

Si busques un servei de fusteria de confiança a Barcelona, Carpintería Gaya García, S.C.P. és la teva millor opció. La seva ubicació cèntrica, la qualitat dels seus serveis i el tracte proper i professional del seu equip fan d’aquesta fusteria una referència en el sector. No dubtis a contactar amb ells per a qualsevol treball relacionat amb la fusta.Enviar per WhatsApp

Carpintería Gaya García, S.C.P. fuster a Barcelona · Barcelonés