Carpintería Fábregas

Barcelona · Barcelonés

Ptge.d’Irlanda, 8, 08030 Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,2 Estrelles | Sobre 14 resenyesCarpintería Fábregas és una fusteria situada a Barcelona, concretament al carrer Ptge.d’Irlanda, 8, al barri de Barcelona. Aquesta fusteria és molt reconeguda a la comarca del Barcelonés i té una gran reputació entre els seus clients. Amb una nota de 4,2 sobre un total de 14 reviews, és evident que els seus serveis són molt apreciats.

La Carpintería Fábregas és coneguda per la seva professionalitat i per la qualitat dels seus treballs. Els seus clients els consideren uns autèntics experts en el sector de la fusteria. Des de la seva pàgina web, http://www.fusteriafabregas.com/, es pot veure una petita mostra dels seus treballs, que deixen clar que són especialistes en la confecció de mobles a mida.

El personal de la Carpintería Fábregas és molt amable i sempre està disposat a ajudar els seus clients. Amb un to formal però proper, et fan sentir còmode i t’ajuden a trobar la millor solució per a les teves necessitats. A més, el seu coneixement dels materials i les tècniques de treball els permet oferir una atenció personalitzada i adaptada a cada client.

Si estàs buscant un fuster a Barcelona, sense dubte la Carpintería Fábregas és una opció excel·lent. Amb la seva excel·lent reputació i la qualitat dels seus treballs, no et decebràs.Enviar per WhatsApp

Carpintería Fábregas fuster a Barcelona · Barcelonés