Carpintería Buscà

Barcelona · Barcelonés

C/ de Còrsega, 472, 08025 Barcelona

Puntuació dels usuaris

4 Estrelles | Sobre 21 resenyesCarpintería Buscà és una fusteria situada a la C/ de Còrsega, 472, a Barcelona. Amb una ubicació cèntrica, és una opció ideal per a tots aquells que busquen un fuster a la ciutat. La seva situació a la comarca del Barcelonés, dins la provincia de Barcelona, permet que sigui accessible per a tota la població.

Els clients de Carpintería Buscà han valorat aquesta empresa amb una nota de 4 sobre un total de 21 reviews. Aquesta puntuació demostra la satisfacció dels clients amb els serveis prestats.

En aquesta fusteria, es cuida fins al mínim detall per tal de satisfer les necessitats dels clients. Amb anys d’experiència en el sector, els professionals de Carpintería Buscà es destaquen per la seva qualitat i professionalitat.

Si estàs buscant un fuster a Barcelona, Carpintería Buscà és la millor opció per a tu. Amb una àmplia gamma de serveis, aquesta fusteria es preocupa per oferir sempre els millors resultats.

Per obtenir més informació sobre aquesta empresa, pots visitar la seva pàgina web http://fusteria_busca.net/. Allà trobaràs tota la informació necessària i podràs contactar amb l’equip de Carpintería Buscà per resoldre qualsevol dubte o demanar un pressupost.Enviar per WhatsApp

Carpintería Buscà fuster a Barcelona · Barcelonés