Carpintería Antonio Barreno

Barcelona · Barcelonés

Carrer de Premià, 21, TDA, 08014 Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 2 resenyesCarpintería Antonio Barreno és una fusteria situada al Carrer de Premià, 21, TDA, 08014 Barcelona. Aquesta empresa, ubicada a la comarca del Barcelonés, a la localitat de Barcelona, ofereix serveis de fusteria de gran qualitat.

Amb una nota de 5 sobre un total de 2 reviews, els clients de Carpintería Antonio Barreno han quedat molt satisfets amb els seus treballs. Aquesta valoració positiva demostra la professionalitat i l’excel·lència en el servei que ofereixen.

La fusteria és coneguda per utilitzar els millors materials i tècniques per aconseguir resultats de gran qualitat. Els seus fusters, amb anys d’experiència en el sector, treballen amb precisió i detall per satisfer les necessitats dels clients.

Si busques un fuster a Barcelona, Carpintería Antonio Barreno és la millor opció. L’empresa compta amb una pàgina web, http://www.carpinteriaantoniobarreno.com/, on pots trobar més informació sobre els seus serveis i treballs realitzats.

Si vols un treball de fusteria fiable i durador, no dubtis a contactar amb Carpintería Antonio Barreno. Els seus professionals et donaran assessorament personalitzat i et garantiran uns resultats excel·lents.Enviar per WhatsApp

Carpintería Antonio Barreno fuster a Barcelona · Barcelonés