BricMadera

Barcelona · Barcelonés

Carrer de Fra Juníper Serra, 77, LOCAL 63, 08030 Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,5 Estrelles | Sobre 12 resenyesBricMadera és una fusteria situada al Carrer de Fra Juníper Serra, 77, LOCAL 63, a Barcelona. Aquesta empresa dedicada al treball de la fusta ofereix als seus clients una gran varietat de serveis de qualitat. Amb anys d’experiència en el sector, BricMadera s’ha guanyat una excel·lent reputació.

Els seus clients han valorat aquesta fusteria amb una nota de 4,5 sobre un total de 12 opinions. Això demostra la satisfacció i confiança que els clients tenen en aquest establiment.

BricMadera destaca per la seva professionalitat i per oferir un servei personalitzat. Els seus treballadors són experts en el treball de la fusta i posen tota la seva passió en cada projecte. A més, utilitzen materials de primera qualitat per garantir uns resultats impecables.

Si busques un fuster a Barcelona, BricMadera és la millor opció. Aquesta fusteria està situada a la localitat de Barcelona, a la comarca del Barcelonés, i és una empresa de confiança que treballa amb serietat i professionalitat.

Per obtenir més informació sobre BricMadera i els seus serveis, pots visitar la seva pàgina web: https://bricmadera.com/. No dubtis a contactar amb ells per a qualsevol consulta o pressupost sense compromís. Confia en BricMadera per a tots els teus projectes de treball de la fusta a Barcelona.Enviar per WhatsApp

BricMadera fuster a Barcelona · Barcelonés