Arredondo e hijos

Barcelona · Barcelonés

C/ de Sardenya, 65, piso 3ero Pta 1era, 08018 Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,4 Estrelles | Sobre 7 resenyesArredondo e hijos és una fusteria familiar que ofereix els seus serveis a la localitat de Barcelona, dins la comarca del Barcelonès. Amb una ubicació privilegiada a la C/ de Sardenya, 65, piso 3ero Pta 1era, 08018 Barcelona, aquesta empresa ha guanyat la confiança dels seus clients al llarg dels anys.

Els treballadors de Arredondo e hijos són experts en la seva feina i posen tota la seva passió a cada projecte. Amb anys d’experiència en el sector, saben com satisfer les necessitats dels seus clients i superar les seves expectatives. La seva professionalitat i dedicació han estat reconegudes pels clients, que han valorat aquesta fusteria amb una nota de 4,4 sobre un total de 7 reviews.

En aquesta fusteria, la qualitat és una prioritat. Utilitzen materials de primera qualitat i ofereixen un servei impecable. A més, tenen en compte les preferències i necessitats de cada client per adaptar-se a les seves demandes. Sigui quina sigui la teva idea o projecte, a Arredondo e hijos t’ajudaran a fer-lo realitat.

Si busques un fuster a Barcelona, no dubtis en contactar amb Arredondo e hijos. La seva experiència, dedicació i compromís amb els clients faran que el teu projecte sigui un èxit. Confia en aquesta fusteria de confiança i no et decebràs.Enviar per WhatsApp

Arredondo e hijos fuster a Barcelona · Barcelonés