Sandal Ebenisteria

Badalona · Barcelonés

Carrer del Xarol, 1, 08915 Badalona, Barcelona

Puntuació dels usuaris

2,6 Estrelles | Sobre 5 resenyesSandal Ebenisteria és una fusteria de confiança situada al Carrer del Xarol, 1, a Badalona, Barcelona. Amb anys d’experiència al sector, s’ha guanyat la reputació de ser una empresa fiable i professional.

Els seus clients valoren moltíssim els seus serveis i han atorgat a Sandal Ebenisteria una puntuació mitjana de 2,6 sobre 5 en les seves opinions. Aquesta valoració reflecteix el compromís de l’empresa en oferir un servei de qualitat i complir les expectatives dels seus clients.

Sandal Ebenisteria és el lloc ideal per a tots aquells que necessiten els serveis d’un fuster a Badalona. Els seus treballadors són experts en el seu camp i dedicats a oferir solucions a mida per als seus clients.

Amb una ubicació cèntrica a Badalona, la fusteria és accessible i convenient per a tots aquells que viuen a la zona del Barcelonès. La seva reputació i experiència fan de Sandal Ebenisteria una elecció segura i confiable per a totes les necessitats de fusteria.

Si busques un fuster professional a Badalona, no dubtis en contactar amb Sandal Ebenisteria. La seva dedicació i atenció al detall et garantiran un resultat excel·lent i satisfactori per a qualsevol projecte que tinguis en ment.Enviar per WhatsApp

Sandal Ebenisteria fuster a Badalona · Barcelonés