LA CASA DE LAS PUERTAS

Badalona · Barcelonés

Passeig Olof Palme, 22, 08917 Badalona, Barcelona

Puntuació dels usuaris

3,8 Estrelles | Sobre 43 resenyesLa Casa de las Puertas és una reconeguda fusteria situada al Passeig Olof Palme, 22, a Badalona, Barcelona. Amb una àmplia experiència en el sector, s’ha guanyat la confiança dels seus clients, que l’han valorat amb una nota de 3,8 sobre un total de 43 opinions.

Aquest establiment destaca per la seva professionalitat i dedicació en cada projecte. Els seus fusters treballen amb passió i compromís per oferir els millors resultats. Amb una gran varietat de productes i serveis, La Casa de las Puertas és la millor opció per a totes les necessitats relacionades amb el treball de la fusta.

La seva ubicació privilegiada a Badalona permet a La Casa de las Puertas atendre a clients de tota la comarca del Barcelonès i voltants. La seva reputació parla per si sola i molts són els que confien en aquest establiment per a tots els seus projectes de fusteria.

Si busques un fuster de confiança a Badalona, La Casa de las Puertas és la resposta. Amb una atenció personalitzada i un servei de qualitat, aquesta fusteria satisfarà totes les teves expectatives. No dubtis a visitar el seu lloc web https://lacasadelaspuertas.es/ per a més informació i per conèixer tots els seus productes i serveis.Enviar per WhatsApp

LA CASA DE LAS PUERTAS fuster a Badalona · Barcelonés