José Ruiz Consegal

Badalona · Barcelonés

Carrer Agustí Montal, 3, 08912 Badalona, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 2 resenyesJosé Ruiz Consegal és una fusteria situada al Carrer Agustí Montal, 3, a Badalona, Barcelona. Aquesta localitat és coneguda per ser una de les més grans de la comarca del Barcelonès, i és aquí on José Ruiz Consegal ha establert el seu negoci.

Amb anys d’experiència en el sector, José Ruiz Consegal s’ha guanyat una reputació excel·lent com a fuster a Badalona. Els seus clients el consideren un professional de confiança i li han atorgat una nota de 5 sobre un total de 2 ressenyes.

La fusteria de José Ruiz Consegal és coneguda per oferir un servei de qualitat excepcional. Els seus clients el recomanen per la seva habilitat per a treballar la fusta i per la seva atenció al detall. A més, destaquen la seva puntualitat i la capacitat de gestionar els projectes de forma eficient.

La ubicació de la fusteria és privilegiada, ja que està situada al cor de Badalona, prop de les principals vies d’accés i amb fàcil aparcament. Això facilita als clients l’accés al negoci i els permet aprofitar al màxim els serveis que ofereix José Ruiz Consegal.

Amb un equip de professionals qualificats i dedicats, José Ruiz Consegal ofereix solucions personalitzades per a les necessitats de cada client. Ja sigui per a un petit projecte de fusteria o per a una reforma integral, José Ruiz Consegal garanteix un resultat impecable.

En resum, José Ruiz Consegal és un fuster de confiança a Badalona, reconegut pels seus clients per la seva professionalitat i qualitat en els seus treballs. Amb una ubicació accessible i un equip de professionals qualificats, José Ruiz Consegal és la millor opció per a tots els projectes de fusteria a Badalona i els seus voltants.Enviar per WhatsApp

José Ruiz Consegal fuster a Badalona · Barcelonés