Ebanistería Carpintería J.Palazón

Badalona · Barcelonés

Carrer del Manresà, 23, 08911 Badalona, Barcelona

Puntuació dels usuaris

3 Estrelles | Sobre 1 resenyesEbanistería Carpintería J.Palazón és una fusteria situada al Carrer del Manresà, 23, a Badalona, Barcelona. Amb anys d’experiència en el sector, aquesta empresa familiar s’ha guanyat una excel·lent reputació a la comarca del Barcelonès.

Els clients que han confiat en els serveis de Ebanistería Carpintería J.Palazón l’han valorat amb una nota de 3 sobre un total de 1 reviews, demostrant així la seva satisfacció amb els treballs realitzats. Aquest reconeixement és fruit de l’atenció al detall, la professionalitat i el compromís que aquesta fusteria posa en cada projecte.

Amb un enfocament en la qualitat i la precisió, Ebanistería Carpintería J.Palazón és el lloc perfecte per a aquells que busquen un fuster a Badalona. La seva dedicació i coneixement dels materials i les tècniques tradicionals els permeten crear peces úniques i duradores.

Si busques un moble a mida o alguna reparació en fusta, no dubtis en confiar en Ebanistería Carpintería J.Palazón. Amb el seu compromís amb la satisfacció del client i la seva passió per la fusteria, segur que et sorprendran amb els seus resultats.

Per obtenir més informació sobre els seus serveis i treballs realitzats, visita la seva pàgina web a https://fusteriapama.wixsite.com/pama.Enviar per WhatsApp

Ebanistería Carpintería J.Palazón fuster a Badalona · Barcelonés