Carpinteria Sema

Badalona · Barcelonés

Carrer de l’Havana, 14, 08914 Badalona, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,2 Estrelles | Sobre 5 resenyesCarpinteria Sema és una fusteria situada al Carrer de l’Havana, 14, a Badalona, Barcelona. Aquest negoci familiar ha estat oferint els seus serveis a la localitat de Badalona i a la comarca del Barcelonés durant més de 20 anys.

Amb una ubicació cèntrica i accessible, Carpinteria Sema és una opció popular per a tots aquells que busquen un fuster de confiança a Badalona. Els seus clients valoren molt positivament la qualitat i professionalitat dels seus serveis, ja que ha aconseguit una puntuació de 4,2 sobre un total de 5 reviews.

La fusteria Sema destaca per la seva atenció al detall i per utilitzar materials de primera qualitat en tots els seus treballs. Amb anys d’experiència en el sector, l’equip de professionals de Carpinteria Sema està preparat per afrontar tot tipus de projectes de fusteria, des de petits treballs de reparació fins a grans projectes de mobiliari a mida.

La dedicació i el compromís amb la satisfacció del client són valors fonamentals per a Carpinteria Sema. L’atenció personalitzada i el tracte proper són característiques que els diferencien de la competència. A més, els seus clients destaquen la puntualitat i l’eficiència dels seus serveis.

Si busques un fuster de confiança a Badalona, Carpinteria Sema és l’opció ideal. Amb una àmplia experiència en el sector i un gran nombre de clients satisfets, aquesta fusteria és garantia de qualitat i professionalitat. No dubtis a contactar amb ells per a qualsevol consulta o per sol·licitar un pressupost sense compromís. Carpinteria Sema està disposada a ajudar-te a fer realitat els teus projectes de fusteria amb total garantia de satisfacció.Enviar per WhatsApp

Carpinteria Sema fuster a Badalona · Barcelonés