Bricolaje Hogar

Badalona · Barcelonés

C. Sant Bru, 55, 08911 Badalona, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 2 resenyesBricolaje Hogar és una fusteria situada al carrer Sant Bru, 55, a Badalona, Barcelona. Aquest establiment és reconegut pels seus clients per la seva excel·lència i professionalitat en el sector de la fusteria.

Els clients de Bricolaje Hogar han valorat aquest establiment amb una nota de 5 sobre un total de 2 ressenyes. Aquesta puntuació demostra la satisfacció dels clients amb els serveis i productes oferts per aquesta fusteria.

Amb una ubicació estratègica a la localitat de Badalona, a la comarca del Barcelonés, Bricolaje Hogar és un referent per a tots aquells que busquen un fuster de confiança a la zona. Els seus anys d’experiència i coneixements en el sector avalen la seva reputació.

Els professionals de Bricolaje Hogar destaquen per la seva habilitat i precisió en la realització de tot tipus de treballs de fusteria. Des de la construcció i instal·lació de mobles fins a la rehabilitació de portes i finestres, aquesta fusteria ofereix un servei complet i personalitzat.

El personal de Bricolaje Hogar està format per un equip de professionals altament qualificats i compromesos amb la satisfacció dels clients. Amb una atenció propera i un tracte formal, aquesta fusteria garanteix un servei de qualitat i un resultat impecable en tots els seus projectes.

Si busques un fuster de confiança a Badalona, Bricolaje Hogar és la millor opció. Amb el seu compromís, professionalitat i experiència, aquest establiment et brinda la garantia i la tranquil·litat que necessites per als teus projectes de fusteria. Contacta amb ells avui mateix i descobreix tots els serveis que ofereixen per a fer realitat les teves idees.Enviar per WhatsApp

Bricolaje Hogar fuster a Badalona · Barcelonés