Antonio Pérez Aguirre

Badalona · Barcelonés

C/ del Gral. Weyler, 17, 08912 Badalona, Barcelona

Puntuació dels usuaris

3 Estrelles | Sobre 2 resenyesAntonio Pérez Aguirre és una fusteria situada a la localitat de Badalona, a la comarca del Barcelonès, a la província de Barcelona. El seu establiment es troba a la C/ del Gral. Weyler, número 17, i és reconegut per oferir serveis de fusteria de gran qualitat.

Amb anys d’experiència en el sector, Antonio Pérez Aguirre s’ha guanyat la confiança dels seus clients, que el consideren un referent en el món de la fusteria a Badalona. La fusteria és ben valorada per la seva professionalitat i dedicació, i és aquesta excel·lència en el treball la que ha estat recompensada amb una nota de 3 sobre un total de 2 reviews.

Els clients de la fusteria Antonio Pérez Aguirre saben que poden confiar en els seus serveis perquè ofereixen resultats impecables i de qualitat. La fusteria s’esforça per satisfer les necessitats dels seus clients, oferint un tracte amable i proper, amb l’objectiu de comprendre les seves preferències i superar les seves expectatives.

Antonio Pérez Aguirre és un expert en la seva feina i sempre està al dia de les últimes tendències i innovacions en el món de la fusteria. Aquesta habilitat i coneixement li permeten oferir solucions adaptades a les necessitats dels clients, des de la construcció de mobles a mida fins a la realització de treballs de reparació i restauració.

Si busques una fusteria de confiança a Badalona, no dubtis en visitar Antonio Pérez Aguirre. Et garantim que quedaràs satisfet amb els seus serveis i la seva atenció personalitzada. Confia en un professional de la fusteria i transforma el teu espai en un lloc únic i acollidor.Enviar per WhatsApp

Antonio Pérez Aguirre fuster a Badalona · Barcelonés