Porta Frisse

Vallirana · Baix Llobregat

Carrer de Miquel Batlle, 50, 08759 Vallirana, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,4 Estrelles | Sobre 7 resenyesPorta Frisse és una fusteria situada al Carrer de Miquel Batlle, 50, a Vallirana, Barcelona. Amb una ubicació privilegiada a la comarca del Baix Llobregat, aquesta fusteria ofereix els seus serveis a tota la localitat de Vallirana i les zones adjacents.

Amb una nota de 4,4 sobre un total de 7 reviews, Porta Frisse destaca per la seva professionalitat i qualitat en els seus treballs. Els clients han valorat molt positivament l’atenció rebuda i l’excel·lent acabat dels seus productes.

Porta Frisse destaca per ser una referència en el sector de la fusteria a Vallirana. Amb anys d’experiència en el mercat, s’ha guanyat la confiança dels clients gràcies a la seva dedicació i compromís en cada projecte.

El seu equip està format per professionals qualificats i apassionats per la fusteria, que treballen amb les millors eines i materials per garantir resultats impecables. El seu objectiu és superar les expectatives dels clients i convertir cada idea en una realitat.

Si busques un fuster de confiança a Vallirana, Porta Frisse és la millor opció. Amb el seu servei personalitzat i el seu compromís en la qualitat, et garantiran un resultat excepcional en cada projecte.Enviar per WhatsApp

Porta Frisse fuster a Vallirana · Baix Llobregat