MB CONCEPT | Mobles a Mida – Muebles a Medida

Sant Vicenç dels Horts · Baix Llobregat

Pol. Ind. Molí dels Frares, Carrer B 11, 08620 Sant Vicenç dels Horts, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 7 resenyesMB CONCEPT és una fusteria situada a Sant Vicenç dels Horts, al cor de la comarca del Baix Llobregat. Amb una ubicació privilegiada al Pol. Ind. Molí dels Frares, al Carrer B 11, aquesta empresa destaca per la seva experiència i professionalitat en el món de la fusteria.

Els clients de MB CONCEPT han valorat aquesta fusteria amb una nota excel·lent de 5 sobre un total de 7 reviews, el que demostra la seva gran satisfacció amb els serveis ofereix.

MB CONCEPT es dedica a la confecció de mobles a mida, adaptant-se sempre a les necessitats i gustos dels seus clients. Amb un ampli coneixement dels materials i una gran habilitat en la manipulació de la fusta, ofereixen uns acabats impecables que fan que cada peça sigui única i exclusiva.

La seva ubicació estratègica a Sant Vicenç dels Horts permet que MB CONCEPT pugui atendre els clients de la localitat i de tota la comarca del Baix Llobregat. Aquesta fusteria s’ha guanyat la confiança dels seus clients gràcies a la seva dedicació i compromís amb la qualitat i el bon servei.

L’equip de professionals de MB CONCEPT treballa de manera minuciosa i detallista per aconseguir els millors resultats en cada encàrrec. La seva passió per la fusta i el seu amor per la feina ben feta es perceben en cada peça que surt del seu taller.

Si busques un fuster a Sant Vicenç dels Horts, no dubtis en visitar MB CONCEPT. Amb la seva ampla experiència i la seva excel·lent reputació, aquesta fusteria és la millor opció per aconseguir els mobles a mida que sempre has somiat. La qualitat i l’atenció personalitzada estan garantides.Enviar per WhatsApp

MB CONCEPT | Mobles a Mida - Muebles a Medida fuster a Sant Vicenç dels Horts · Baix Llobregat