CARPINTERÍA BORRAJO BURGOS

Sant Just Desvern · Baix Llobregat

Carrer Jacint Benavente, 10, 08960 Sant Just Desvern, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,2 Estrelles | Sobre 28 resenyesCARPINTERÍA BORRAJO BURGOS és una fusteria situada al Carrer Jacint Benavente, 10, a Sant Just Desvern, Barcelona. Aquest negoci destaca per la seva professionalitat i experiència en el sector de la fusteria.

Els clients de CARPINTERÍA BORRAJO BURGOS han valorat molt positivament els seus serveis, atorgant-li una nota mitjana de 4,2 sobre un total de 28 opinions. Aquesta valoració demostra la satisfacció dels clients i la seva confiança en aquest establiment.

La fusteria CARPINTERÍA BORRAJO BURGOS, amb la seva ubicació privilegiada a Sant Just Desvern, és una opció perfecta per a tots aquells que busquin els serveis d’un fuster professional. Els seus treballs són de gran qualitat i es realitzen amb precisió i detall.

Si estàs buscant un fuster a Sant Just Desvern, CARPINTERÍA BORRAJO BURGOS és una excel·lent opció per a tu. Amb anys d’experiència en el sector, ofereix un servei de primera categoria i un tracte proper i professional.

Pots visitar el seu lloc web a http://www.instagram.com/fusteriaborrajoburgos/ per a més informació i per a veure alguns dels seus treballs realitzats. Confia en CARPINTERÍA BORRAJO BURGOS per a les teves necessitats de fusteria i no et decebràs.Enviar per WhatsApp

CARPINTERÍA BORRAJO BURGOS fuster a Sant Just Desvern · Baix Llobregat