Mercafusta

Sant Joan Despí · Baix Llobregat

Carrer de Lleida, Carrer de la Bisbal del Penedès, 1 Esquina, 08970 Sant Joan Despí, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,7 Estrelles | Sobre 81 resenyesMercafusta és una fusteria situada al Carrer de Lleida, Carrer de la Bisbal del Penedès, 1 Esquina, a Sant Joan Despí, Barcelona. Aquesta empresa familiar porta més de vint anys treballant en el sector de la fusteria i és reconeguda per la seva excel·lència i professionalitat.

Els clients de Mercafusta han quedat més que satisfets amb els seus serveis, donant-li una valoració de 4,7 sobre 81 ressenyes. Aquesta puntuació reflecteix el compromís de l’empresa en oferir sempre el millor servei possible als seus clients.

Amb una àmplia gamma de productes i materials de primera qualitat, Mercafusta és el lloc ideal per trobar tot el que necessites per a la teva fusteria. Els seus artesans tenen una gran experiència en la fabricació de mobles a mida, portes, finestres i altres articles de fusta. Els seus acabats són impecables i els seus productes s’adapten perfectament als gustos i necessitats de cada client.

Si busques un fuster a Sant Joan Despí, Mercafusta és la millor opció. Amb la seva ubicació cèntrica i la seva reputació impecable, aquesta fusteria és garantia de qualitat i professionalitat. Visita la seva pàgina web a http://www.mercafusta.com/ per obtenir més informació i descobrir tot el que poden fer per a tu.Enviar per WhatsApp

Mercafusta fuster a Sant Joan Despí · Baix Llobregat