Carpinteria Felipe Igual

Sant Feliu de Llobregat · Baix Llobregat

Carrer de les Creus, 38, 08980 Sant Feliu de Llobregat, Barcelona

Puntuació dels usuaris

2,3 Estrelles | Sobre 3 resenyesCarpinteria Felipe Igual és una fusteria situada al Carrer de les Creus, 38, a Sant Feliu de Llobregat, Barcelona. Aquesta localitat es troba dins la comarca del Baix Llobregat, a la provincia de Barcelona.

Aquesta fusteria és coneguda per la seva professionalitat i experiència en el sector de la fusteria. Els seus clients valoren molt positivament el seu treball, donant-li una nota mitjana de 2,3 sobre 3 en les seves opinions.

Felipe Igual, el propietari de la fusteria, és un fuster amb una gran habilitat i coneixement dels materials i tècniques necessàries per realitzar tot tipus de treballs de fusteria. Amb una àmplia gamma de productes i serveis, Carpinteria Felipe Igual s’adapta a les necessitats dels seus clients i ofereix solucions a mida per cada projecte.

Amb un enfocament en la qualitat i la satisfacció dels seus clients, Carpinteria Felipe Igual es compromet a oferir un servei excel·lent. El seu equip de professionals treballa amb dedicació i precisió per assegurar-se que cada treball estigui a l’altura de les expectatives del client.

A més, la fusteria compta amb una àmplia varietat de materials de primera qualitat per a la realització dels seus treballs. Això permet a Carpinteria Felipe Igual oferir acabats impecables i duradors.

Si estàs buscant un fuster a Sant Feliu de Llobregat, no dubtis en contactar amb Carpinteria Felipe Igual. Amb la seva experiència i dedicació, et proporcionaran solucions a mida per a tots els teus projectes de fusteria. Confia en ells per aconseguir resultats de qualitat i duradors.Enviar per WhatsApp

Carpinteria Felipe Igual fuster a Sant Feliu de Llobregat · Baix Llobregat