Carpintería Ebanistería Bosc Negre – Madera Fusión

Sant Feliu de Llobregat · Baix Llobregat

Carrer de Joaquim Monmany, 12 interior, 08960 Sant Feliu de Llobregat, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,8 Estrelles | Sobre 46 resenyesCarpintería Ebanistería Bosc Negre – Madera Fusión és una fusteria ubicada al Carrer de Joaquim Monmany, 12 interior, a Sant Feliu de Llobregat, Barcelona. Aquesta empresa s’ha guanyat la confiança dels seus clients gràcies a la seva excel·lència en el treball de la fusta i la seva passió per la creació d’objectes únics i de qualitat.

Amb una valoració de 4,8 sobre un total de 46 ressenyes, Carpintería Ebanistería Bosc Negre – Madera Fusión demostra la seva dedicació i compromís amb els seus clients. Aquesta puntuació és un reflex dels seus anys d’experiència i coneixement del sector de la fusteria.

El seu equip de professionals està especialitzat en la creació de mobles a mida i en la restauració de peces antigues. La seva tècnica única de Madera Fusión permet combinar diferents tipus de fusta per obtenir resultats sorprenents i originals.

La fusteria és coneguda per la seva atenció personalitzada i el seu servei de qualitat. A Carpintería Ebanistería Bosc Negre – Madera Fusión, entenen les necessitats i desitjos dels seus clients i s’esforcen per superar les seves expectatives.

Si busques un fuster a Sant Feliu de Llobregat que treballi amb passió i dedicació, Carpintería Ebanistería Bosc Negre – Madera Fusión és la millor opció. Visita el seu web a http://www.boscnegre.com/ per a més informació i descobreix el seu món de creativitat i bellesa en fusta.Enviar per WhatsApp

Carpintería Ebanistería Bosc Negre - Madera Fusión fuster a Sant Feliu de Llobregat · Baix Llobregat