Carpintería Cabrera

Sant Feliu de Llobregat · Baix Llobregat

Joan Maragall 109, sant feliu de llobregat a cruz 27, sant de, Carrer Joan Maragall, 111, 08980 Sant Feliu de Llobregat, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 2 resenyesCarpintería Cabrera és una fusteria situada a Sant Feliu de Llobregat, concretament al Carrer Joan Maragall, 109. Amb més de 30 anys d’experiència en el sector, aquesta fusteria s’ha guanyat la confiança dels seus clients, que l’han valorat amb una nota de 5 sobre un total de 2 reviews.

Els professionals de Carpintería Cabrera són especialistes en el treball de la fusta, oferint serveis de disseny i fabricació de mobles a mida, instal·lació de parquets i tot tipus de treballs de fusteria. Gràcies a la seva experiència i coneixements, aconsegueixen satisfacció plena dels clients, que valoren la seva professionalitat i qualitat en els acabats.

Ubicada en una zona cèntrica de Sant Feliu de Llobregat, Carpintería Cabrera és un referent per a tota la comarca del Baix Llobregat. El seu equip de professionals ofereix un tracte amable i proper als clients, preocupant-se sempre per complir les seves expectatives i necessitats.

Si busques un fuster de confiança a la zona de Sant Feliu de Llobregat, Carpintería Cabrera és la millor opció. La seva experiència, qualitat i professionalitat els avalen. Contacta amb ells i descobreix el millor servei de fusteria a la comarca.Enviar per WhatsApp

Carpintería Cabrera fuster a Sant Feliu de Llobregat · Baix Llobregat