El Cor de la Fusta

Sant Andreu de la Barca · Baix Llobregat

Av. Constitució, 7, 08740 Sant Andreu de la Barca, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,1 Estrelles | Sobre 14 resenyesEl Cor de la Fusta és una fusteria situada a l’Av. Constitució, 7, a Sant Andreu de la Barca, Barcelona. Aquest establiment, ubicat a la comarca del Baix Llobregat, és reconegut per la seva excel·lència en el treball de la fusta.

Els clients que han confiat en El Cor de la Fusta han quedat més que satisfets amb els seus serveis. Amb una puntuació de 4,1 sobre un total de 14 ressenyes, queda palès que aquesta fusteria gaudeix d’un gran prestigi i confiança.

Amb anys d’experiència en el sector, El Cor de la Fusta s’ha convertit en un referent a Sant Andreu de la Barca. La seva professionalitat i dedicació fan que cada projecte sigui únic i especial. La qualitat i l’atenció als detalls són la seva marca distintiva, garantint un resultat impecable en cada encàrrec.

Els clients de El Cor de la Fusta saben que poden confiar en els seus treballs. El personal de la fusteria està altament qualificat i sempre està disposat a assessorar i ajudar en cada pas del procés. Sigui quin sigui el projecte, des de petits mobles fins a grans instal·lacions, El Cor de la Fusta és la millor opció a Sant Andreu de la Barca.

Si busques una fusteria de confiança, no dubtis en visitar El Cor de la Fusta. La seva reputació parla per si sola, oferint treballs de qualitat, amb un tracte proper i professional.Enviar per WhatsApp

El Cor de la Fusta fuster a Sant Andreu de la Barca · Baix Llobregat