Vímet Fusters

Olesa de Montserrat · Bages

Carrer de l’Enclusa, 91, 08292 Esparreguera, Barcelona

Puntuació dels usuaris

3 Estrelles | Sobre 10 resenyesVímet Fusters és una fusteria que es troba al Carrer de l’Enclusa, 91, a Esparreguera, Barcelona. Aquest negoci està situat en la localitat de Olesa de Montserrat, dins de la comarca del Bages, a la província de Barcelona.

Els seus clients han valorat aquest establiment amb una nota de 3 sobre un total de 10 reviews. Malgrat aquesta puntuació, Vímet Fusters continua treballant amb gran professionalitat i dedicació per satisfer les necessitats dels seus clients.

Vímet Fusters és una fusteria especialitzada que ofereix els seus serveis a la població d’Olesa de Montserrat. Amb anys d’experiència en el sector, aquesta empresa és coneguda per la seva qualitat en els treballs realitzats i la seva atenció personalitzada.

Els professionals de Vímet Fusters són experts en tot tipus de treballs de fusteria, des de l’instal·lació de mobles fins a la creació de portes i finestres a mida. A més, compten amb un ampli catàleg de materials de primera qualitat per garantir la durabilitat i l’elegància de cada projecte.

Amb un to proper i formal, el personal de Vímet Fusters ofereix assessorament personalitzat als seus clients, prenent en consideració les seves necessitats i preferències. Aquesta atenció al detall és la clau per aconseguir resultats satisfactoris i un alt nivell de satisfacció dels clients.

Amb una ubicació còmoda i un equip professional qualificat, Vímet Fusters és la millor opció per a tots aquells que busquen un fuster de confiança a Olesa de Montserrat. La seva reputació i experiència en el sector en fan una empresa de referència en la zona.Enviar per WhatsApp

Vímet Fusters fuster a Olesa de Montserrat · Bages