Carpintería y Decoración Mirallas, S. L.

Olesa de Montserrat · Bages

Info@mirallas83.com, Carrer de Colom, 1, 08640 Olesa de Montserrat, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,5 Estrelles | Sobre 13 resenyesCarpintería y Decoración Mirallas, S.L. és una fusteria situada a Olesa de Montserrat, Barcelona. Amb una ubicació privilegiada al Carrer de Colom, 1, ofereix els seus serveis a tota la comarca del Bages. Aquesta empresa familiar compta amb anys d’experiència en el sector i és reconeguda per la seva professionalitat i qualitat en cada treball.

Els clients de Carpintería y Decoración Mirallas, S.L. han valorat l’establiment amb una nota de 4,5 sobre un total de 13 ressenyes, demostrant la satisfacció amb el servei rebut. La seva reputació i excel·lència en el treball han permès que es converteixi en una referència a la zona.

Amb una atenció personalitzada i un tracte proper, aquesta fusteria s’adapta a les necessitats i desitjos de cada client. Els professionals de Carpintería y Decoración Mirallas, S.L. tenen com a objectiu principal satisfer les expectatives de cada encàrrec, assegurant-se que el resultat final sigui perfecte i acord amb les preferències del client.

Si estàs buscant un fuster de confiança a Olesa de Montserrat, Carpintería y Decoración Mirallas, S.L. és la millor opció. Amb la seva ubicació cèntrica i la seva excel·lència en el treball, ofereix solucions de fusteria adaptades a cada necessitat. Per a més informació, pots contactar amb ells a través de Info@mirallas83.com.Enviar per WhatsApp

Carpintería y Decoración Mirallas, S. L. fuster a Olesa de Montserrat · Bages