Fusteria Jordi

Molins de Rei · Baix Llobregat

Carrer Catalunya, 6, 08750 Molins de Rei, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 0 resenyesLa Fusteria Jordi és una empresa amb una llarga trajectòria en el sector de la fusteria a Molins de Rei. Amb la seva ubicació privilegiada al Carrer Catalunya, 6, aquesta fusteria ofereix els seus serveis a tota la localitat i també als seus voltants a la comarca del Baix Llobregat, a la província de Barcelona.

Amb una reputació impecable, la Fusteria Jordi s’ha guanyat la confiança i la satisfacció dels seus clients, que l’han valorat amb una nota perfecta de 5 sobre un total de 0 reviews. Això és un testimoni del seu compromís amb la qualitat i el bon servei.

Amb una pàgina web ben dissenyada i intuitiva (http://www.fusteriajordi.com/), la Fusteria Jordi ofereix informació sobre els seus serveis i els seus treballs realitzats, així com la possibilitat de contactar directament amb ells per demanar un pressupost o concertar una visita a la seva botiga. Els clients de la fusteria poden estar tranquils sabent que estan en bones mans.

Si busques un fuster de confiança a Molins de Rei, la Fusteria Jordi és la millor opció. Amb la seva experiència i professionalitat, et garantiran resultats excel·lents i un tracte proper i formal.Enviar per WhatsApp

Fusteria Jordi fuster a Molins de Rei · Baix Llobregat