Fusteria Jordi Moreno

La Palma de Cervelló · Baix Llobregat

Avinguda de Catalunya, 76, 08756 La Palma de Cervelló, Barcelona

Puntuació dels usuaris

3 Estrelles | Sobre 3 resenyesLa Fusteria Jordi Moreno és una empresa dedicada a la fusteria i situada a La Palma de Cervelló, en la comarca del Baix Llobregat, a la província de Barcelona. Està ubicada a l’Avinguda de Catalunya, número 76, i és un referent en el sector de la fusteria en aquesta localitat.

Amb anys d’experiència en el sector, Fusteria Jordi Moreno s’ha guanyat la confiança dels seus clients, que l’han valorat amb una nota excel·lent en les seves opinions. Amb una puntuació de 3 sobre 3 reviews, aquesta fusteria és reconeguda per la seva professionalitat i la qualitat dels seus treballs.

El seu equip de fusters està especialitzat en tot tipus de treballs de fusteria, des de la fabricació de mobles a mida fins a la instal·lació de portes i finestres. La seva experiència i coneixements permeten oferir un servei personalitzat i adaptat a les necessitats de cada client.

La Fusteria Jordi Moreno destaca per la seva tasca minuciosa i detallista, que garanteix resultats impecables en cada projecte. Utilitzen materials de primera qualitat i les últimes innovacions tecnològiques per aconseguir els millors acabats.

A més, el personal de Fusteria Jordi Moreno ofereix un tracte proper i amable als seus clients, sempre disposats a assessorar-los en tot moment. La satisfacció dels clients és la seva màxima prioritat i per això treballen amb dedicació i compromís en cada encàrrec.

Si busques un fuster a La Palma de Cervelló, no dubtis en confiar en Fusteria Jordi Moreno. La seva professionalitat, experiència i atenció al detall et garantiran un resultat excepcional en els teus treballs de fusteria.Enviar per WhatsApp

Fusteria Jordi Moreno fuster a La Palma de Cervelló · Baix Llobregat