Carpinteria Antonio Marín

Gavà · Baix Llobregat

Carrer Riu Fluvià, 27, 08850 Gavà, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,7 Estrelles | Sobre 7 resenyesCarpinteria Antonio Marín és una reconeguda fusteria situada al Carrer Riu Fluvià, 27, a Gavà, Barcelona. Amb una ubicació privilegiada a la comarca del Baix Llobregat, aquesta empresa familiar ha estat oferint els seus serveis durant més de dues dècades.

Els clients de Carpinteria Antonio Marín han quedat encantats amb la seva professionalitat i atenció personalitzada. Amb una nota de 4,7 sobre un total de 7 reviews, aquesta fusteria ha aconseguit guanyar-se la confiança dels seus clients.

Amb una àmplia experiència en el sector de la fusteria, Carpinteria Antonio Marín és considerat un referent a la localitat de Gavà i les seves rodalies. Els seus professionals, amb una gran destresa i coneixement en el treball de la fusta, són capaços de crear peces úniques i de gran qualitat.

La dedicació i l’atenció al detall són valors fonamentals d’aquesta fusteria. Cada projecte és tractat amb el màxim rigor i compromís, assegurant-se que els clients quedin plenament satisfets amb el resultat final.

Si estàs buscant un fuster a Gavà, Carpinteria Antonio Marín és la millor opció. Amb una amplia experiència, professionalitat i un tracte proper, aquesta fusteria està preparada per complir amb les teves expectatives i superar-les. No dubtis en visitar la seva web a http://www.carpinteriamaringava.com/ i contactar amb ells per a qualsevol consulta o projecte que tinguis en ment.Enviar per WhatsApp

Carpinteria Antonio Marín fuster a Gavà · Baix Llobregat