Zakolix

Esplugues de Llobregat · Baix Llobregat

Carrer de l’Eucaliptus, 13, 08950 Esplugues de Llobregat, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,1 Estrelles | Sobre 11 resenyesZakolix és una fusteria situada al Carrer de l’Eucaliptus, 13, a Esplugues de Llobregat, Barcelona. Aquest establiment és reconegut a la localitat per la seva excel·lència en el treball de la fusta i els seus acabats de qualitat.

Els clients de Zakolix han valorat aquesta fusteria amb una nota de 4,1 sobre un total de 11 reviews. Aquesta puntuació demostra la satisfacció dels clients i la confiança que dipositen en aquest establiment.

Amb anys d’experiència i un equip altament qualificat, Zakolix ofereix serveis de fusteria de primera qualitat. Els seus professionals treballen amb dedicació i precisió per satisfer les necessitats dels seus clients.

Si busques un fuster a Esplugues de Llobregat, Zakolix és l’opció ideal. Amb la seva ubicació cèntrica i fàcil accés, aquest establiment proporciona un servei ràpid i eficient.

Per obtenir més informació sobre els serveis i productes que Zakolix ofereix, pots visitar la seva pàgina web zakolix.wixsite.com/carpinteria. Aquí trobaràs tota la informació necessària per contactar amb aquesta fusteria i realitzar les teves consultes.

Confia en Zakolix per a tots els teus projectes de fusteria. Amb el seu compromís amb la qualitat i l’atenció personalitzada, aquesta fusteria et proporcionarà els millors resultats.Enviar per WhatsApp

Zakolix fuster a Esplugues de Llobregat · Baix Llobregat