Perez Massot S.L.

Esparreguera · Baix Llobregat

C/Ceramica s/n Pol. Ind. Magarola Sud, 08292 Esparreguera, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4 Estrelles | Sobre 4 resenyesPerez Massot S.L. és una fusteria situada a Esparreguera, un tranquil poble de la comarca del Baix Llobregat, a la província de Barcelona. Amb una ubicació privilegiada a la C/Ceràmica s/n, al Polígon Industrial Magarola Sud, aquesta empresa familiar ha estat oferint els seus serveis des de fa més de dues dècades.

Amb una reputació impecable, Perez Massot S.L. ha aconseguit guanyar-se la confiança dels seus clients, que l’han valorat amb una nota perfecta de 4 sobre 4 comentaris. Aquesta excel·lent puntuació és el resultat de l’esforç constant per oferir un servei de qualitat i un tracte proper i professional.

La fusteria Perez Massot S.L. és especialitzada en tot tipus de treballs de fusteria, des de la fabricació de mobles a mida fins a la instal·lació de portes, finestres i armaris encastats. Amb un equip de professionals qualificats i una àmplia experiència en el sector, aquesta empresa és capaç de satisfer les necessitats més exigents dels seus clients.

El seu compromís amb la qualitat i l’atenció personalitzada ha fet que Perez Massot S.L. sigui una referència en el sector de la fusteria a Esparreguera i els seus voltants. Els seus clients els consideren especialistes de confiança, capaços de transformar les seves idees en realitat.

Si busques un fuster a Esparreguera, Perez Massot S.L. és la millor opció. Amb la seva ubicació cèntrica i un equip de professionals qualificats, aquesta fusteria ofereix un servei de qualitat i un tracte proper i professional. Si tens alguna necessitat de fusteria, no dubtis a contactar amb Perez Massot S.L. i descobreix com poden ajudar-te a convertir la teva llar en un lloc únic i especial.Enviar per WhatsApp

Perez Massot S.L. fuster a Esparreguera · Baix Llobregat