Furniture by Castilla

Esparreguera · Baix Llobregat

Carrer Puig i Llagostera, 8 1a Planta Polígon Industrial Colònia Sedó, 08292 Esparreguera, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 2 resenyesFurniture by Castilla és una fusteria situada al carrer Puig i Llagostera, 8, 1a Planta del Polígon Industrial Colònia Sedó, a Esparreguera, Barcelona. Aquesta localitat es troba a la comarca del Baix Llobregat, dins de la província de Barcelona. Amb la seva ubicació estratègica, la fusteria ofereix els seus serveis a tota la zona, brindant un servei de qualitat als seus clients.

Els clients de Furniture by Castilla han valorat aquesta fusteria amb una puntuació de 5 sobre un total de 2 ressenyes. Aquesta alta valoració és el resultat del treball meticulós i professional que ofereixen.

Amb anys d’experiència en el sector de la fusteria, Furniture by Castilla és conegut per la seva atenció al detall i la seva habilitat per crear peces úniques i a mida. Els seus professionals s’asseguren que cada projecte sigui realitzat amb la màxima precisió i qualitat possible.

Si busques un fuster a Esparreguera, no dubtis en contactar amb Furniture by Castilla. Amb el seu to proper però formal, et guiaran en el procés de disseny i producció dels teus mobles, garantint un resultat satisfactori i durador.Enviar per WhatsApp

Furniture by Castilla fuster a Esparreguera · Baix Llobregat