CARPINTERÍA BERRUEZO

Esparreguera · Baix Llobregat

local 17, Plaça l’Ajuntament, 4, 6, 08292 Esparreguera, Barcelona

Puntuació dels usuaris

2,3 Estrelles | Sobre 3 resenyesEn un racó tranquil del carrer Plaça l’Ajuntament, 4, 6, a Esparreguera, Barcelona, es troba la Carpintería Berruezo, una fusteria amb una llarga trajectòria al servei dels seus clients. Aquest petit local, situat a la comarca del Baix Llobregat, dins de la provincia de Barcelona, és una parada obligada per a tots aquells que busquen un autèntic fuster a Esparreguera.

La Carpintería Berruezo és coneguda per la seva excel·lència en el tractament de la fusta i la seva capacitat per transformar-la en autèntiques obres d’art. Els seus clients, que l’han valorat amb una nota mitjana de 2,3 sobre un total de 3 reviews, reconeixen la seva dedicació i professionalitat en cada projecte que realitzen.

Amb una gran varietat de materials i acabats, la Carpintería Berruezo treballa des de mobles a mida fins a portes i finestres, passant per armaris i tot tipus de detalls decoratius. Amb cada encàrrec, el seu equip de professionals posa tot el seu coneixement i habilitat per satisfer les necessitats dels clients més exigents.

La fusteria compta amb un taller equipat amb les últimes tecnologies en maquinària especialitzada, que permeten una precisió mil·limètrica en cada tall i acabat. A més, el personal de la Carpintería Berruezo està format per uns professionals altament qualificats, amb anys d’experiència en el sector.

Si vols donar un toc únic i personalitzat al teu habitatge, no dubtis a visitar la Carpintería Berruezo. Amb el seu servei de qualitat i atenció al client, et guiaran en tot el procés per aconseguir el resultat desitjat. Els seus clients fidels ja ho saben: si busques un fuster a Esparreguera, la Carpintería Berruezo és la millor opció.Enviar per WhatsApp

CARPINTERÍA BERRUEZO fuster a Esparreguera · Baix Llobregat