Carpinteria M.Perez

Cornellà de Llobregat · Baix Llobregat

Calle San Jerónimo, 34, 08940 Cornellà de Llobregat, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,8 Estrelles | Sobre 25 resenyesCarpinteria M.Perez és una fusteria situada a la localitat de Cornellà de Llobregat, a la comarca del Baix Llobregat dins la provincia de Barcelona. Amb una ubicació cèntrica a la Calle San Jerónimo, 34, és un referent en el sector de la fusteria a la zona.

Els clients de Carpinteria M.Perez han valorat el seu treball de manera molt positiva, donant-li una nota de 4,8 sobre un total de 25 opinions. Aquesta puntuació demostra la satisfacció dels clients amb la qualitat dels serveis prestats.

Carpinteria M.Perez destaca per la seva professionalitat i experiència en el sector. Amb anys d’experiència, ofereix serveis de fusteria de qualitat a clients de Cornellà de Llobregat i rodalies.

Si busques un fuster a Cornellà de Llobregat, Carpinteria M.Perez és la millor opció. Amb una àmplia gamma de serveis i una gran atenció al detall, aquesta fusteria et garantirà resultats excel·lents en tots els teus projectes de fusteria.

Per a més informació i per conèixer els treballs realitzats per Carpinteria M.Perez, pots visitar la seva pàgina web a https://www.carpinteriamperez.com/. Allà trobaràs tota la informació necessària per a contactar amb ells i sol·licitar els seus serveis.Enviar per WhatsApp

Carpinteria M.Perez fuster a Cornellà de Llobregat · Baix Llobregat