Fusteria Prats

Castelldefels · Baix Llobregat

Carrer de Jaume I, 18, 08860 Castelldefels, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,2 Estrelles | Sobre 7 resenyesLa Fusteria Prats, ubicada al Carrer de Jaume I, 18, a Castelldefels, és una empresa dedicada a la fusteria que ofereix els seus serveis a la localitat de Castelldefels i a les zones properes de la comarca del Baix Llobregat, en la província de Barcelona.

Amb una àmplia experiència en el sector, la Fusteria Prats s’ha guanyat la confiança dels seus clients, qui l’han valorat amb una nota de 4,2 sobre un total de 7 reviews. Aquesta puntuació demostra la seva professionalitat i dedicació en cada projecte que realitzen.

El seu equip de professionals està format per experts fusters, amb coneixements especialitzats en tot tipus de treballs de fusteria. Amb l’ús de tecnologia avançada i materials de qualitat, la Fusteria Prats assegura uns resultats impecables i duradors.

La seva ubicació estratègica al centre de Castelldefels facilita l’accés als seus serveis per a tots els veïns i veïnes de la zona. A més, el seu ampli horari d’atenció al públic permet adaptar-se a les necessitats dels clients, fent del seu servei un dels més còmodes i accessibles de la comarca del Baix Llobregat.

La Fusteria Prats destaca per la seva tasca de restauració de mobles antics, així com per la seva capacitat per dissenyar i construir mobles a mida, adaptats als gustos i necessitats de cada client. Això fa que sigui una opció ideal per a aquells que busquen donar un toc personal i únic als seus espais.

En resum, la Fusteria Prats és una opció de confiança per a totes aquelles persones que busquen un fuster a Castelldefels. Amb la seva experiència, professionalitat i dedicació, garanteixen uns resultats satisfactoris i de qualitat en cada projecte que realitzen.Enviar per WhatsApp

Fusteria Prats fuster a Castelldefels · Baix Llobregat