Fusteria Gangolells

Súria · Bages

Zona Industrial ABadal, nau M, 08260 Súria, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 1 resenyesFusteria Gangolells és una empresa familiar que porta més de 30 anys oferint els seus serveis com a fusteria a Súria, al cor de la comarca del Bages. Situada a la Zona Industrial ABadal, nau M, 08260 Súria, Barcelona, aquesta fusteria s’ha guanyat una excel·lent reputació entre els seus clients.

Els seus clients el qualifiquen amb una nota de 5 sobre un total de 1 reviews, el que demostra el compromís i la dedicació de l’equip de professionals de la Fusteria Gangolells. Amb una gran experiència en el sector, aquesta empresa ofereix un servei de qualitat i personalitzat per satisfer les necessitats de cada client.

Amb una àmplia gamma de serveis, la Fusteria Gangolells és capaç de realitzar tot tipus de treballs en fusta, des de mobles a mida fins a portes i finestres. La seva atenció als detalls i la seva habilitat en l’ús de les eines tradicionals garanteixen resultats impecables i duradors.

Si busques un fuster a Súria, no dubtis a contactar amb la Fusteria Gangolells. El seu equip t’atendrà de manera professional i cercarà les millors solucions per a les teves necessitats. Confia en aquests experts en fusteria i descobreix la qualitat i la bellesa de la fusta treballada a mà.Enviar per WhatsApp

Fusteria Gangolells fuster a Súria · Bages