Fusteria I Ebenisteria Montoliu

Sant Fruitós de Bages · Bages

Carrer Vilella de Claret, 4, 08272 Sant Fruitós de Bages, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 1 resenyesLa Fusteria I Ebenisteria Montoliu és una empresa familiar amb més de 30 anys d’experiència en el sector de la fusteria a Sant Fruitós de Bages. Situada al Carrer Vilella de Claret, 4, aquesta fusteria és una referència a la comarca del Bages i a la provincia de Barcelona.

Els clients de la Fusteria I Ebenisteria Montoliu valoren molt positivament el seu treball, atorgant-li una nota excel·lent de 5 sobre un total de 1 reviews. Aquesta puntuació és el resultat de la seva dedicació, professionalitat i compromís amb cada encàrrec.

Amb un equip de fusters qualificats i amb una gran passió pel seu ofici, la Fusteria I Ebenisteria Montoliu ofereix serveis de fusteria de qualitat a tots els seus clients. Les seves creacions a mida, des de mobles fins a portes i finestres, són testimonis de la seva habilitat i destresa en l’art de la fusta.

Si busques un fuster a Sant Fruitós de Bages que et brindi un servei personalitzat i de confiança, no dubtis a visitar la Fusteria I Ebenisteria Montoliu. La seva web, http://www.fusmont.com/, et proporcionarà més informació sobre els seus treballs i com contactar amb ells. Confia en aquesta fusteria per aconseguir els mobles o elements de fusta que sempre has somiat.Enviar per WhatsApp

Fusteria I Ebenisteria Montoliu fuster a Sant Fruitós de Bages · Bages