Fusteria XaviArt

Sallent · Bages

Carrer Molinet, s/n, 08650 Sallent, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,6 Estrelles | Sobre 10 resenyesLa fusteria XaviArt és un referent a Sallent, una localitat situada a la comarca del Bages, a Barcelona. Amb una ubicació privilegiada al Carrer Molinet, s/n, la fusteria destaca per la seva excel·lència i professionalitat en el sector de la fusteria i ebanisteria.

Els seus clients, que l’han valorat amb una nota de 4,6 sobre un total de 10 reviews, reconeixen la seva qualitat i dedicació en cada projecte. És un orgull per a ells oferir els seus serveis a la comunitat de Sallent i les seves rodalies.

La fusteria XaviArt compta amb un equip de professionals altament qualificats i experimentats, que posen tot el seu coneixement i habilitat en cada treball. Amb un estil propi i una atenció personalitzada, tenen la capacitat d’entendre les necessitats i desitjos de cada client, per tal de crear peces úniques i personalitzades.

A través de la seva pàgina web, http://www.fusteriaxaviart.cat/, es pot obtenir més informació sobre els seus treballs i projectes realitzats. Els clients també poden contactar amb ells per sol·licitar un pressupost o concertar una visita a la seva fusteria.

Si busques un fuster de confiança a Sallent, no dubtis en posar-te en contacte amb la fusteria XaviArt. La seva excel·lència, professionalitat i compromís amb cada projecte et garantiran resultats de qualitat i satisfacció.Enviar per WhatsApp

Fusteria XaviArt fuster a Sallent · Bages