Nou Ribalta, S.L.

Navarcles · Bages

Carrer Pla del Cos, 10, 08270 Navarcles, Barcelona

Puntuació dels usuaris

1 Estrelles | Sobre 1 resenyesNou Ribalta, S.L. és una fusteria situada al Carrer Pla del Cos, 10, a Navarcles, una encantadora localitat de la comarca del Bages, a la província de Barcelona. Amb anys d’experiència en el sector, aquesta fusteria s’ha guanyat una excel·lent reputació entre els seus clients.

Els professionals de Nou Ribalta, S.L. són experts en el treball de la fusta i ofereixen serveis de gran qualitat. Els seus clients han valorat la seva feina amb una nota perfecta de 1 sobre un total de 1 reviews, la qual cosa demostra la seva dedicació i compromís amb la satisfacció dels seus clients.

Amb un ampli coneixement del sector de la fusteria, l’equip de Nou Ribalta, S.L. és capaç de satisfer les necessitats de tots els clients, des de particulars fins a empreses. Amb una atenció personalitzada, el personal de la fusteria és capaç d’entendre les preferències i els desitjos de cada client per oferir-los resultats a mida.

La fusteria ofereix una àmplia gamma de productes de fusta, des de mobles fins a elements decoratius, tots realitzats amb materials de primera qualitat. La precisió i l’artesania són les seves principals virtuts, i cada peça és creada amb molta cura i atenció als detalls.

Si estàs buscant un fuster a Navarcles, Nou Ribalta, S.L. és la millor opció. Amb la seva ubicació cèntrica i la seva excel·lent reputació, aquesta fusteria és la garantia de resultats impecables i satisfacció total. Confia en els professionals de Nou Ribalta, S.L. per a tots els teus projectes de fusteria i gaudeix d’un servei de qualitat incomparable.Enviar per WhatsApp

Nou Ribalta, S.L. fuster a Navarcles · Bages