Fusteria Jordi Costa

Monistrol de Montserrat · Bages

Carrer del Pla, 52, 08691 Monistrol de Montserrat, Barcelona

Puntuació dels usuaris

3,5 Estrelles | Sobre 4 resenyesFusteria Jordi Costa és una fusteria situada al Carrer del Pla, 52, a Monistrol de Montserrat, Barcelona. Aquest establiment, ubicat a la localitat de Monistrol de Montserrat, a la comarca del Bages, és conegut per oferir serveis de fusteria de gran qualitat.

Jordi Costa és un fuster professional amb una llarga trajectòria en el sector. La seva experiència i coneixements el converteixen en un referent a la zona. Els clients que han confiat en ell destaquen la seva habilitat per treballar la fusta i la seva atenció al detall. Això ha valu a Fusteria Jordi Costa una valoració de 3,5 sobre un total de 4 reviews.

La fusteria és un lloc acollidor i ben equipat. Els clients poden observar com els professionals treballen amb precisió i destresa per transformar la fusta en peces úniques i funcionals. Fusteria Jordi Costa ofereix un ampli ventall de serveis, des de la fabricació de mobles a mida fins a la instal·lació de portes i finestres de fusta.

El compromís de Jordi Costa amb la satisfacció dels clients és una de les seves principals prioritats. Cada projecte és tractat amb delicadesa i professionalitat per tal de satisfer les expectatives de tots aquells que confien en els seus serveis. La seva atenció personalitzada i el seu bon fer han contribuït a construir una sòlida reputació a Monistrol de Montserrat.

Si busques un fuster de confiança a Monistrol de Montserrat, no dubtis a visitar Fusteria Jordi Costa. El seu equip de professionals t’assessorarà i treballarà per crear els mobles i elements de fusta que necessitis. La qualitat i l’excel·lència són la seva màxima prioritat. Vine i descobreix tot el que Fusteria Jordi Costa pot fer per a tu.Enviar per WhatsApp

Fusteria Jordi Costa fuster a Monistrol de Montserrat · Bages