V.G. FUSTERIA

Manresa · Bages

Avinguda de la Pirelli, 9, 08241 Manresa, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 1 resenyesV.G. FUSTERIA és una fusteria situada a l’Avinguda de la Pirelli, 9, a Manresa, a la comarca del Bages, a la província de Barcelona. Aquesta empresa ofereix serveis de fusteria de qualitat als seus clients des de fa molts anys.

Els clients de V.G. FUSTERIA han valorat l’establiment amb una nota de 5 sobre un total de 1 reviews, demostrant així la seva satisfacció amb els treballs realitzats per aquest fuster de confiança. Els clients destaquen la professionalitat i l’atenció personalitzada que reben a l’establiment.

V.G. FUSTERIA és una opció perfecta per a aquells que necessiten els serveis d’un fuster a Manresa. Amb anys d’experiència en el sector, aquesta fusteria ofereix solucions adaptades a les necessitats i desitjos de cada client.

Si busques un fuster a Manresa, no dubtis en visitar V.G. FUSTERIA. Aquesta empresa et garantirà un servei de qualitat i un tracte proper i professional. Siguis quina siguis la teva necessitat en fusteria, pots confiar en aquest establiment per a satisfer-la de la millor manera possible.Enviar per WhatsApp

V.G. FUSTERIA fuster a Manresa · Bages