Fusteria i Decoració a Mida

Manresa · Bages

Carrer de Barcelona, 18, 08242 Manresa, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,2 Estrelles | Sobre 9 resenyesLa Fusteria i Decoració a Mida és una empresa familiar situada al Carrer de Barcelona, 18, a Manresa, Barcelona. Amb una llarga trajectòria en el sector, s’ha consolidat com una de les fusteríes més reconegudes de la comarca del Bages.

El seu equip de professionals, formats per artesans qualificats, treballa amb passió i dedicació per satisfer les necessitats de cada client. La seva experiència i coneixement els permeten oferir un servei de qualitat i personalitzat, adaptat a les preferències i estil de cada persona.

Els clients de la Fusteria i Decoració a Mida valoren positivament el seu treball, atorgant-li una nota mitjana de 4,2 sobre 9 reviews. Aquestes valoracions reflecteixen la satisfacció i confiança dels clients en els serveis que ofereixen.

Amb una pàgina web moderna i intuïtiva, http://www.fusteriaidecoracio.cat/, és fàcil navegar i conèixer més detalls sobre l’empresa i els seus treballs realitzats. A més, la Fusteria i Decoració a Mida ofereix un servei d’atenció al client proper i eficient, responent a totes les consultes i donant assessorament personalitzat.

Si busques un fuster a Manresa, comptar amb la Fusteria i Decoració a Mida és garantia d’excel·lència i professionalitat en cada projecte. Sigui quina sigui la teva idea, ells l’ajudaran a fer-la realitat amb resultats impecables.Enviar per WhatsApp

Fusteria i Decoració a Mida fuster a Manresa · Bages