Fusteria Fíguls

Manresa · Bages

Carrer del Doctor Ferran, 7, 08243 Manresa, Barcelona

Puntuació dels usuaris

3 Estrelles | Sobre 2 resenyesFusteria Fíguls és una empresa dedicada a la fusteria situada al Carrer del Doctor Ferran, 7, a Manresa, Barcelona. Amb una ubicació privilegiada en aquesta localitat del Bages, la fusteria ofereix els seus serveis a tota la comarca.

Els clients de Fusteria Fíguls valoren l’excel·lència dels seus treballs i el seu compromís amb la qualitat. Amb una nota de 3 sobre un total de 2 reviews, aquesta empresa ha aconseguit guanyar-se la confiança dels seus clients i esforçar-se per a satisfer les seves necessitats més exigents.

El personal de Fusteria Fíguls està format per professionals experimentats en el món de la fusteria, que treballen amb dedicació i precisió per a oferir els millors resultats. La seva passió per la fusta es reflecteix en cada un dels seus treballs, ja siguin portes, finestres, mobles o qualsevol altra peça de fusteria.

La fusteria compta amb un ampli catàleg de productes i serveis per a satisfer les necessitats dels seus clients. Des de la fabricació a mida de mobles fins a la instal·lació de finestres de fusta, Fusteria Fíguls ofereix solucions adaptades a cada client i projecte.

Amb una trajectòria de més de 20 anys en el sector, Fusteria Fíguls ha aconseguit consolidar-se com una referència en el món de la fusteria a Manresa. La seva excel·lència en els treballs realitzats i el tracte proper i professional amb els clients han estat les claus del seu èxit.

Si busques un fuster de confiança a Manresa, Fusteria Fíguls és la millor opció. Amb la seva experiència i dedicació, aquesta empresa està preparada per a satisfer les teves necessitats en el món de la fusteria i convertir els teus somnis en realitat.Enviar per WhatsApp

Fusteria Fíguls fuster a Manresa · Bages