Ebanisteria Rosado

Manresa · Bages

Carrer de Miquel Servet, 18, 08243 Manresa, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,3 Estrelles | Sobre 12 resenyesEbanisteria Rosado és una fusteria situada al Carrer de Miquel Servet, 18, a Manresa, Barcelona. Amb una ubicació perfecta a la localitat de Manresa, al cor de la comarca del Bages, aquest establiment és una referència en el sector de la fusteria a la zona.

Amb anys d’experiència en el sector, l’Ebanisteria Rosado destaca per la seva professionalitat i per oferir un servei de qualitat als seus clients. Amb una atenció propera i curosa, el personal de l’establiment està disposat a ajudar i assessorar en tot moment a aquells que necessitin els seus serveis.

Els clients que han confiat en l’Ebanisteria Rosado han valorat l’establiment amb una nota de 4,3 sobre un total de 12 ressenyes. Això demostra la satisfacció i la confiança que generen en els seus clients gràcies al seu treball ben fet i a la seva dedicació.

El fuster és una figura indispensable en l’art de la fusta i en la seva transformació en mobles o peces d’art. L’Ebanisteria Rosado destaca per la seva habilitat i precisió en la seva feina, i per oferir un ampli ventall de serveis relacionats amb la fusteria.

Si busques un fuster a Manresa, l’Ebanisteria Rosado és la millor opció. Amb una ubicació cèntrica i un personal altament qualificat, aquest establiment et garantirà un servei de qualitat i uns resultats impecables.

No ho dubtis més i posa’t en contacte amb l’Ebanisteria Rosado per a tots els teus projectes de fusteria. Estarà encantada de poder ajudar-te i de fer realitat els teus somnis en fusta.Enviar per WhatsApp

Ebanisteria Rosado fuster a Manresa · Bages