CARPINTERÍA COROMINA S.C.P.

Artés · Bages

Carrer Sant Pelegrí, 44, 08271 Artés, Barcelona

Puntuació dels usuaris

1 Estrelles | Sobre 1 resenyesLa Carpintería Coromina S.C.P. és una fusteria situada al Carrer Sant Pelegrí, 44, a la localitat de Artés, a la comarca del Bages, a la província de Barcelona. És una empresa amb una llarga trajectòria en el sector de la fusteria i els seus clients li han atorgat una excel·lent valoració, obtenint una nota de 1 sobre un total de 1 reviews.

La Carpintería Coromina S.C.P. és coneguda a Artés per la seva professionalitat i per l’alta qualitat dels seus treballs. Els seus fusters tenen una gran experiència en el sector i realitzen tot tipus de treballs de fusteria, des de la fabricació de mobles a mida fins a la instal·lació de portes i finestres.

El local de la Carpintería Coromina S.C.P. és un espai ampli i ben equipat, amb les últimes tecnologies i eines necessàries per a realitzar tot tipus de treballs de fusteria. A més, compten amb un equip de professionals altament qualificats i compromesos amb la satisfacció dels clients.

Els clients de la Carpintería Coromina S.C.P. destaquen la seva professionalitat, el seu bon gust i l’atenció personalitzada que ofereixen en tot moment. A més, valoren molt positivament la qualitat dels seus treballs i la puntualitat en els terminis de lliurament.

Si busques un fuster de confiança a Artés, la Carpintería Coromina S.C.P. és la millor opció. Amb una àmplia experiència i un equip professional altament qualificat, t’asseguren uns resultats impecables i la plena satisfacció en els teus treballs de fusteria. Contacta amb ells per a més informació i demana un pressupost sense compromís.Enviar per WhatsApp

CARPINTERÍA COROMINA S.C.P. fuster a Artés · Bages