Julio Abad Méndez

Vilanova del Camí · Anoia

Av.d’Andalusia, 81, 08788 Vilanova del Camí, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 3 resenyesJulio Abad Méndez és un reconegut fuster a Vilanova del Camí, un petit municipi situat a la comarca de l’Anoia, a la província de Barcelona. La fusteria de Julio Abad Méndez es troba ubicada a l’Av. d’Andalusia, número 81, i és un referent per a tots aquells que busquen un servei de fusteria de qualitat.

Amb anys d’experiència en el sector, Julio Abad Méndez s’ha guanyat la confiança dels seus clients, que l’han valorat amb una nota de 5 sobre un total de 3 reviews. Aquestes valoracions positives són el reflex del seu compromís amb la satisfacció dels seus clients i la seva excel·lència en el treball realitzat.

Julio Abad Méndez és un fuster amb un estil propi, capaç de crear peces úniques i personalitzades que s’ajusten perfectament als gustos i necessitats de cada client. La seva habilitat i coneixement de les tècniques tradicionals de la fusteria li permeten treballar la fusta amb precisió i detall.

A més, Julio Abad Méndez destaca per la seva professionalitat i per oferir un tracte proper i amable als seus clients. Com a fuster a Vilanova del Camí, entén la importància de comprendre les expectatives dels seus clients i treballa de la mà amb ells per aconseguir els millors resultats.

Si busques un fuster a Vilanova del Camí que et pugui oferir un servei de qualitat i una atenció personalitzada, no dubtis a posar-te en contacte amb Julio Abad Méndez. Amb la seva experiència i dedicació, et garantirà el millor resultat en els treballs de fusteria que necessitis.Enviar per WhatsApp

Julio Abad Méndez fuster a Vilanova del Camí · Anoia