Mobles Menestral Sl

Òdena · Anoia

Carrer Girona, 5, 08711 Òdena, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 0 resenyesMobles Menestral Sl és una fusteria situada al Carrer Girona, 5, a Òdena, Barcelona. Aquesta localitat pertany a la comarca de l’Anoia, a la provincia de Barcelona.

Amb anys d’experiència en el sector, Mobles Menestral Sl s’ha convertit en un referent per a tots aquells que busquen solucions fusteres de qualitat a Òdena i les seves rodalies. Els seus clients han valorat positivament el seu treball, atorgant-li una nota de 5 sobre un total de 0 reviews.

El secret del seu èxit rau en la seva capacitat per adaptar-se a les necessitats i preferències de cada client. La seva tasca no consisteix només en la fabricació i instal·lació de mobles, sinó en la creació d’espais únics i personalitzats.

Amb una àmplia gamma de materials de primera qualitat i un equip de professionals qualificats, Mobles Menestral Sl ofereix solucions úniques i duradores. La seva atenció al detall i la seva minuciositat en cada projecte garanteixen resultats sorprenents i satisfactoris.

A més, la fusteria està compromesa amb el medi ambient i utilitza materials sostenibles en la seva producció. Això no només beneficia el planeta, sinó que també permet als seus clients gaudir de mobles que compleixen amb les mesures de sostenibilitat.

Si busques un fuster a Òdena, no dubtis en posar-te en contacte amb Mobles Menestral Sl. Estarà encantat de donar forma als teus somnis i convertir la teva casa en un lloc únic i acollidor. La seva professionalitat i compromís amb la qualitat són la seva millor carta de presentació.Enviar per WhatsApp

Mobles Menestral Sl fuster a Òdena · Anoia