Fustería Termens

Masquefa · Anoia

Carrer Major, 17, 08783 Masquefa, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 0 resenyesFustería Termens és una fusteria amb una dilatada experiència en el sector de la fusteria i la carpinteria a Masquefa, Barcelona. Situada al Carrer Major, 17, és un referent per als veïns d’aquesta localitat de la comarca de l’Anoia.

La fusteria, dirigit per en Josep Termens, ofereix un servei personalitzat i de qualitat, adaptant-se sempre a les necessitats dels seus clients. Amb una gran varietat de materials i acabats, Fusteria Termens és capaç de satisfer les demandes més exigents.

Els clients de Fusteria Termens tenen una opinió molt positiva sobre el servei que ofereixen. Amb una puntuació de 5 estrelles sobre un total de 0 ressenyes, la fusteria ha aconseguit guanyar-se la confiança dels seus clients, que valoren la professionalitat i l’atenció rebuda.

En un món cada vegada més industrialitzat, Fusteria Termens destaca per la seva artesania i dedicació en cada treball. Cada peça és creada amb cura i atenció al detall, aconseguint resultats impecables i duradors.

A més, Fusteria Termens destaca per la seva eficiència i puntualitat. Compten amb un equip de professionals qualificats i amb una àmplia experiència, que treballen de manera minuciosa i eficaç per tal de complir els terminis acordats amb els clients.

Si busques un fuster a Masquefa, Fusteria Termens és la millor opció. Amb una ubicació cèntrica i de fàcil accés, aquesta fusteria ofereix serveis de qualitat i un tracte proper als seus clients. No dubtis a posar-te en contacte amb ells per a qualsevol consulta o sol·licitud.Enviar per WhatsApp

Fustería Termens fuster a Masquefa · Anoia