Fusteria Graells

La Pobla de Claramunt · Anoia

Carrer Johannes Gutenberg, parc. 19 nau 2, Polígon Els Plans d’Arau, 08787 La Pobla de Claramunt, Barcelona

Puntuació dels usuaris

3 Estrelles | Sobre 2 resenyesFusteria Graells és una fusteria situada a La Pobla de Claramunt, una localitat tranquil·la i acollidora de la comarca de l’Anoia, a la província de Barcelona. Fundada fa més de 20 anys, aquest negoci familiar s’ha consolidat com una referència en el sector de la fusteria de la zona.

Amb la seva ubicació al Carrer Johannes Gutenberg, parc. 19 nau 2, al Polígon Els Plans d’Arau, Fusteria Graells és fàcilment accessible i ben comunicada per als seus clients. Aquesta situació estratègica permet que siguin molts els habitants de La Pobla de Claramunt i de les poblacions veïnes que confien en els serveis de Fusteria Graells per a totes les seves necessitats en fusteria.

Els clients de Fusteria Graells destaquen l’atenció personalitzada i professional que ofereixen. Amb una nota de 3 sobre un total de 2 reviews, aquesta fusteria demostra la seva dedicació i compromís amb la satisfacció dels seus clients.

Fusteria Graells és un referent en el sector de la fusteria a La Pobla de Claramunt. Amb una àmplia experiència, ofereixen solucions adaptades a les necessitats i desitjos de cada client. Ja sigui per a la construcció de mobles a mida, la instal·lació de portes i finestres de fusta, o altres treballs fusters, Fusteria Graells garanteix un resultat impecable i de qualitat.

Si busques un fuster professional i de confiança a La Pobla de Claramunt, no dubtis en posar-te en contacte amb Fusteria Graells. Treballen amb materials de primera qualitat i utilitzen tècniques avançades per aconseguir els millors resultats. El seu compromís amb la satisfacció dels clients i la seva excel·lència en el treball els converteixen en una elecció segura per a qualsevol projecte de fusteria.Enviar per WhatsApp

Fusteria Graells fuster a La Pobla de Claramunt · Anoia