Fusteria Enric Argelich Vilar

La Pobla de Claramunt · Anoia

Carrer Pedrera, 10, 08787 La Pobla de Claramunt, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 4 resenyesFusteria Enric Argelich Vilar és una empresa familiar amb una gran experiència en el sector de la fusteria. Situada al Carrer Pedrera, 10, a La Pobla de Claramunt, a la comarca de l’Anoia, a la província de Barcelona, aquesta fusteria s’ha guanyat la confiança dels seus clients gràcies a la seva excel·lència i bon servei al llarg dels anys.

Enric Argelich Vilar, el propietari i fuster principal, és un professional amb una gran passió pel treball de la fusta. Amb una dilatada trajectòria i una gran habilitat artesanal, ofereix als seus clients un servei personalitzat per satisfer totes les seves necessitats i expectatives.

Els clients que han confiat en el servei de Fusteria Enric Argelich Vilar han quedat plenament satisfets amb els resultats obtinguts. Amb una puntuació de 5 sobre un total de 4 opinions, aquesta fusteria ha aconseguit una reputació excel·lent.

Gràcies a la seva ubicació privilegiada a La Pobla de Claramunt, aquesta fusteria ofereix els seus serveis a tota la localitat i també a les poblacions veïnes de la comarca de l’Anoia. A més, amb el seu compromís amb la qualitat i l’atenció al client, Fusteria Enric Argelich Vilar ha aconseguit establir-se com una referència en el sector de la fusteria de la zona.

Si estàs buscant un fuster de confiança a La Pobla de Claramunt i els seus voltants, Fusteria Enric Argelich Vilar és la millor opció. Amb la seva professionalitat, experiència i dedicació, et garantiran resultats impecables i a mida per satisfer les teves necessitats. No dubtis a contactar-los i descobreix tot el que poden fer per a tu.Enviar per WhatsApp

Fusteria Enric Argelich Vilar fuster a La Pobla de Claramunt · Anoia