El Corc – Ebenista

La Pobla de Claramunt · Anoia

Carrer Creueta, 11, 08787 La Pobla de Claramunt, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 1 resenyesEl Corc – Ebenista és una fusteria situada al Carrer Creueta, 11, a La Pobla de Claramunt, Barcelona. Aquesta localitat està ubicada a la comarca de l’Anoia, a la província de Barcelona. Els clients d’El Corc – Ebenista l’han valorat amb una nota de 5 sobre un total de 1 review, fet que demostra la seva excel·lència i professionalitat en el sector de la fusteria.

El Corc – Ebenista és un referent a La Pobla de Claramunt. Amb una ampla experiència en el sector, ofereix serveis de fusteria de primera qualitat a particulars i empreses de la zona. La seva dedicació i coneixement de l’ofici els permeten crear mobles i elements de fusta a mida, adaptant-se sempre a les necessitats i gustos dels clients.

Amb un tracte proper i professional, El Corc – Ebenista ofereix assessorament personalitzat perquè cada projecte sigui únic i especial. La seva web, http://www.elcorc.com/, és una eina útil per a aquells que vulguin conèixer millor els seus serveis i treballs realitzats.

Si buscau un fuster a La Pobla de Claramunt, confieu en El Corc – Ebenista. La seva qualitat en els acabats i la seva atenció al detall us sorprendran. No dubteu en contactar amb ells per a qualsevol consulta o sol·licitud. Amb El Corc – Ebenista, la vostra fusteria de confiança, els vostres somnis de fusta es faran realitat.Enviar per WhatsApp

El Corc - Ebenista fuster a La Pobla de Claramunt · Anoia