Intermida Scp

Igualada · Anoia

Carrer de la Gran Bretanya, 31, 08700 Igualada, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 1 resenyesIntermida Scp és una fusteria situada al Carrer de la Gran Bretanya, 31, a Igualada, Barcelona. Aquesta empresa familiar s’ha convertit en un referent a la localitat per la seva excel·lència en els treballs de fusteria i ebanisteria.

Amb una trajectòria de més de 20 anys en el sector, Intermida Scp ha demostrat la seva dedicació i professionalitat en cada projecte realitzat. Els seus clients, que l’han valorat amb una nota de 5 sobre un total de 1 reviews, destaquen la seva atenció personalitzada i la qualitat dels seus treballs.

El local d’Intermida Scp és un espai acollidor i ben equipat, on es combina la tradició de l’artesania fusteria amb les últimes tecnologies del sector. Aquesta combinació permet a l’empresa adaptar-se als gustos i necessitats dels seus clients, oferint solucions a mida per a cada projecte.

El personal d’Intermida Scp està format per professionals qualificats i amb una gran experiència en el sector. Aquest equip de treball està sempre disposat a assessorar els clients i oferir-los les millors solucions per als seus projectes de fusteria.

La fusteria Intermida Scp destaca per la seva capacitat d’innovació i per la seva constant recerca de materials de qualitat per a la seva producció. Aquest compromís amb l’excel·lència es tradueix en treballs d’alta qualitat, duradors i amb un acabat impecable.

Si estàs buscant un fuster a Igualada, Intermda Scp és la millor opció. Amb la seva experiència i professionalitat, realitzarà els teus projectes de fusteria amb garantia de qualitat i satisfacció. Contacta amb ells i descobreix tot el que poden fer per transformar el teu espai en un lloc únic i especial.Enviar per WhatsApp

Intermida Scp fuster a Igualada · Anoia