Fustería Roger Riba

Igualada · Anoia

Carrer de Florenci Valls Palet, 34, 08700 Igualada, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 1 resenyesFustería Roger Riba és una referència en el món de la fusteria a Igualada. Situada al Carrer de Florenci Valls Palet, 34, aquesta empresa familiar gaudeix d’una ubicació privilegiada a la localitat igualadina, concretament a la comarca de l’Anoia, a la província de Barcelona.

Amb anys d’experiència en el sector, Fustería Roger Riba s’ha guanyat la confiança dels seus clients, que l’han valorat amb una nota de 5 estrelles en les seves crítiques. Aquesta excel·lent puntuació no és casualitat, ja que el seu equip de professionals treballa amb dedicació i passió per oferir un servei de qualitat i personalitzat.

El principal valor de Fustería Roger Riba és la seva atenció al detall i el seu compromís amb els clients. Cada projecte és tractat amb cura i professionalitat, amb l’objectiu de satisfer les necessitats i les expectatives de cada client. A més, utilitzen materials de primera qualitat i tecnologia avançada per garantir resultats duradors i de gran qualitat.

Amb una àmplia gamma de serveis, Fustería Roger Riba és capaç de satisfer les demandes més exigents. Des de la fabricació de mobles a mida fins a la instal·lació de portes i finestres, passant per la creació de cuines i banys a mida, aquesta fusteria ofereix solucions adaptades a cada client.

Si busques un fuster a Igualada amb experiència i compromís, no dubtis a posar-te en contacte amb Fustería Roger Riba. Els seus professionals et guiaran en tot moment i t’oferiran un servei de qualitat excepcional. Confia en ells per aconseguir els millors resultats en els teus projectes de fusteria.Enviar per WhatsApp

Fustería Roger Riba fuster a Igualada · Anoia